SOITA JA TILAA RUOKAA
FOODORA RUOAT FOODORASTA!

Ma-To 10.30-21 | Pe 10.30-22 | La 11-22 | Su 12-21 || KESÄ: Ma-Pe 10.30-22 | La 11-22 | Su 12-22

GÖREME HÖYHTYÄ

Pizzeria Oulun Höyhtyän keskustassa.
Tervetuloa! Lounas arkisin klo: 10.30-15.00

Tervetuloa nauttimaan!

Göreme Höyhtyän tarina

Göreme Pizza & Kebab Oy on saanut nimensä Keski-Turkissa sijaitsevan historiallisen paikkakunnan mukaan. Turkin Göreme on kuuluisa erikoisista vuoristaan, Höyhtyän Göreme taas runsasjuustoisista pizzoistaan ja suurista annoksistaan.

Ensimmäinen Göreme-ravintola syntyi Oulun Kastelliin kun Turkista Suomeen muuttaneet Hasim Cevirel ja Kasim Kocol perustivat Göreme Pizza & Kebab -ravintolan Oulun Kastelliin vuonna 1995. Herkulliset pizzat maistuivat oululaisille hyvin, joten miehet laajensivat ravintolaansa ja tuplasivat asiakaspaikkamäärän vuonna 1999. Kolme vuotta myöhemmin Göremen toiminta kasvoi jälleen: vuonna 2002 Hasim Cevirel ja Kasim Kocol perustivat tytäryhtiön Oulun keskustaan Mäkelininkadulle.

Vuonna 2004 Kastellissa tehtiin uudestaan laajennusremontti. Tällöin ravintolaan rakennettiin viihtyisä 40-paikkainen kabinetti, joka lisäsi asiakaspaikkoja yhteensä 100:aan. Kabinetissa on mahdollista pitää erilaisia tilaisuuksia kokouksista pikkujouluihin ja syntymäpäivistä päättäjäisiin. Kesällä 2011 Cevirel ja Kocol avasivat uuden ravintolan Höyhtyän ostoskeskukseen.

Göreme on vuosien varrella sponsoroinut mahdollisuuksiensa mukaan junioreiden urheilutoimintaa laidasta laitaan jalkapallosta uintiin. Göreme on tukenut mm. seuraavia joukkueita:  AC Oulu, Kärpät, Etta-naiset ja ONS Oulu.

Göreme Pizza & Kebab Oy:sta on tullut kymmenessä vuodessa myös merkittävä työllistäjä: ravintolat tarjoavat töitä keskimäärin 20 ravintola-alan työntekijälle ympäri vuoden.

Tervetuloa viihtymään Göremeen, oululaisten suosittuun perheravintolaan, ja nauttimaan hyvästä palvelusta ja herkullisista ruuista!

Tervetuloa viihtymään Göremeen!

MEIDÄN LOUNASMENU

Arkisin MA-PE klo 10.30-15.00
Annoksiin sisältyy vesi tai maito sekä kahvi tai tee.

Alkaen 12,50€

TIETOJA RAVINTOLASTA

Tärkeimpiä Göreme Höyhtyä ravintolan arvoja

Laatu

Raaka-aineemme ovat laadukkaita ja pidämme tarkasti huolta korkeasta hygieniasta keittiössämme.

Asiakaskokemus

Erinomainen asiakaskokemus on asia, josta haluamme pitää hyvää huolta. Arvostamme jokaista asiakasta omana itsenään.

Yhteisö

Göreme tukee urheilua ja yhdistää ihmisiä monista eri kulttuureista.

Työviihtyvyys

Pidämme huolta työntekijöistämme ja olemme kaikki kavereita keskenämme. Göremessä on aina hyvä meininki.

Maukkaita runsasjuustoisia pizzoja, kebabeja, kanaruokia, salaatteja ja juomia!

Kebab-lihojemme laatuvaatimukset ja lihapitoisuus ovat korkeat. Myös pizzamme syntyvät laadukkaista aineista ja täytevalikoimamme on kattava. Kasvissyöjille ja vegaaneille valikoimassamme myös herkulliset kasvis- ja falafel-annokset. Valmistamme aterian vasta asiakkaan tilauksen jälkeen, joten jokainen annos on höyryävän kuuma ja taatusti tuore. Asiakkaamme nälkä ei ehdi ylivoimaiseksi, kun laadukas ja herkullinen ruoka on pöydässä nopeasti. Tule paikanpäälle tai ota kaikki ateriavaihtoehdot ja juomat  kotiin, työpaikalle tai vaikka matkaevääksi!

17,90€

Göremen erikoinen

Kebablihaa, lohkoperunoita, riisiä, tuoreleipää tzatzikilla

9,50€

Mutakakku ja vaniljajäätelö

Talon herkullinen jälkiruoka

14,90€

Pitasku

Kebablihaa, tuore pitaleipä, ranskalaiset perunat

Scroll to Top