Historiaa

Tarinamme

 

Göreme Pizza & Kebab Oy on saanut nimensä Keski-Turkissa sijaitsevan historiallisen paikkakunnan mukaan. Turkin Göreme on kuuluisa erikoisista vuoristaan, Höyhtyän Göreme taas runsasjuustoisista pizzoistaan ja suurista annoksistaan.

Ensimmäinen Göreme-ravintola syntyi Oulun Kastelliin kun Turkista Suomeen muuttaneet Hasim Cevirel ja Kasim Kocol perustivat Göreme Pizza & Kebab -ravintolan Oulun Kastelliin vuonna 1995. Herkulliset pizzat maistuivat oululaisille hyvin, joten miehet laajensivat ravintolaansa ja tuplasivat asiakaspaikkamäärän vuonna 1999. Kolme vuotta myöhemmin Göremen toiminta kasvoi jälleen: vuonna 2002 Hasim Cevirel ja Kasim Kocol perustivat tytäryhtiön Oulun keskustaan Mäkelininkadulle. Vuonna 2004 Kastellissa tehtiin uudestaan laajennusremontti. Tällöin ravintolaan rakennettiin viihtyisä 40-paikkainen kabinetti, joka lisäsi asiakaspaikkoja yhteensä 100:aan. Kabinetissa on mahdollista pitää erilaisia tilaisuuksia kokouksista pikkujouluihin ja syntymäpäivistä päättäjäisiin. Kesällä 2011 Cevirel ja Kocol avasivat uuden ravintolan Höyhtyän ostoskeskukseen.

Göreme on vuosien varrella sponsoroinut mahdollisuuksiensa mukaan junioreiden urheilutoimintaa laidasta laitaan jalkapallosta uintiin. Göreme on tukenut mm. seuraavia joukkueita:  AC Oulu, Kärpät, Etta-naiset ja ONS Oulu.

Göreme Pizza & Kebab Oy:sta on tullut kymmenessä vuodessa myös merkittävä työllistäjä: ravintolat tarjoavat töitä keskimäärin 20 ravintola-alan työntekijälle ympäri vuoden.

Tervetuloa viihtymään Göremeen, oululaisten suosittuun perheravintolaan, ja nauttimaan hyvästä palvelusta ja herkullisista ruuista!